Information om Golftränare på Rotebro Golf

Information om Golftränare på Rotebro Golf

Vi har nöjet att kunna erbjuda Rotebro Golfs gäster Nybörjarkurser, juniorträning, damträning samt privatlektioner.

Gemensamt mailkonto som bevakas av samtliga tränare: golfrotebro@gmail.com

Direkt telefonnummer till respektive tränare:

Niclas Björnsson 073-5052210
Jonas Lekman 070-8584229
Fanny Östlund 070-3796165

Nedan hitta ni en kort presentation från respektive tränare.

Niclas Björnsson, 44 år

Golf är och har alltid varit en passion och en stor del av mitt liv. Jag har tränat och spelat golf i 41 år, varav 10 år som professionell golfspelare på olika tourer runt om i världen.

Att utveckla andras golfspel är något som driver mig och jag tränar dig gärna både individuellt och i grupp, junior som senior, proffs som nybörjare. Jag har under åren genomgått en mängd tränarutbildningar och certifieringar genom PGA för att kunna hjälpa mina elever på bästa möjliga sätt. Golf behöver inte vara så komplicerat så min utgångspunkt är ”lätt är rätt”.

Då jag gillar att känna pulsen och pressen i tävlingsmomentet vill jag heller inte helt släppa tävlandet. Jag hade bland annat äran att under hösten 2015 få representera Sverige i lag-EM för Club Champions, efter att tidigare ha vunnit instruktörsmästerskapen på Flommen i Skåne. 

Jag ser fram emot att möta dig i sommar!

Jonas Lekman, 43 år

Redan vid 8-års ålder började jag spela golf och när jag fick min första golfklubba (Järn 7:a) så blev jag helt såld och har sedan dess satsat på golfen och tävlingsspelat på hög nationell nivå. Runt 1986 blev jag bland annat uttagen till yngre juniorlandslaget där jag utvecklades under flera år.

Jag drivs av att utveckla människor både när det gäller golfteknik och fysträning. För mig är det viktigt att individanpassa träningen utifrån varje människas personlighet och fysiska förmåga och hela tiden se möjligheter och lösningar för att nå så framgångsrika resultat som möjligt. Genom att ständigt utbilda mig och ta del av senaste rönen inom golf och fysträning så vet jag att det hjälper mig till att nå stor framgång med mina elever.

Jag är även utbildad Personlig Tränare på Axelsons Gymnastiska Institut där fokus låg på anatomi och biomekanik samt kost och träningslära.

För närvarande så är jag även mentor på TU (tränarutbildningen) som PGA och SGF genomför tillsammans. I uppdraget ingår att assistera kurschefen i utbildningen samt vara mentor och coach för en grupp nya tränare under en knapp tre-års period.
Jag utbildade mig till tränare i början på 2000-talet och har sedan dess jobbat som tränare/instruktör på Roslagens GK, Lindö GK samt Sollentuna GK.

Jag ser verkligen fram emot att träffa er på Rotebro Golf i sommar!

Fanny Östlund, 22 år

Jag har spelat golf sen jag var 8 år. Golf har varit en stor del av mitt liv och för mig
finns det ingen bättre sport. Jag tävlade också en hel del när jag var yngre.

Jag kom på ganska tidigt att det är tränare jag vill bli, så jag började TUutbildningen
år 2014 och är klar i mars 2017.

Jag brinner för att se personer utvecklas. Golf tycker jag ska vara roligt och
utvecklande.

Jag har även gått en termin på College i Los Angeles, CA. Där spelade jag för deras damlag och studerade även hälsa.

Mitt motto är: Personligt bemötande med glädje och utveckling i fokus.

Jag hoppas och ser fram emot att möta dig i sommar!